Grip op je Eetbui Spiekbriefje

Jouw hulpmiddel om een eetdrang om te zetten

naar een bewuste (eet)keuze

 

Dit gun ik jou ook:

Grip op je eetdrang en minder eetbuien!

Eetbuien kunnen heel plotseling opkomen. Je voelt een steeds sterker wordende eetdrang en je weet natuurlijk wel dat je beter niet kunt toegeven, maar je hebt het gevoel dat je er geen controle over hebt. Er ontstaat een tweestrijd in je hoofd en voor je het door hebt, verlies je de controle over je eetgedrag en eet je meer dan je zou willen. Het gebeurt allemaal zo snel waardoor het voelt alsof je er niks tegen kunt doen. Heb jij hier ook last van?

Dan kan ik je vertellen dat je iets kunt doen tegen deze eetdrang. Je kunt namelijk een vaardigheid aanleren die je helpt om grip te krijgen op deze sterke eetdrang om zo een eetbui voorkomen!

Heb jij hier ook last van en wil je leren hoe je dat doet en op deze manier het aantal eetbuien te verminderen? Dan heb ik iets waardevols voor je, namelijk het Grip op je Eetbui Spiekbriefje met de bijbehorende video en info-blad!

Hoe ontstaat een eetdrang?

Een eetdrang kan ontstaan door verschillende factoren, onder andere: honger, hormonen, eetregels en restricties (diëten), disbalans, een fysiek tekort of gemis, een negatief lichaamsbeeld, belemmerende overtuigingen en lastige emoties zoals stress, verveling, verdriet en eenzaamheid.

Deze factoren kunnen ervoor zorgen dat je een sterke drang voelt om te eten, zelfs als je helemaal geen honger hebt. Een eetdrang gaat daarom in de meeste gevallen niet over eten, maar over iets anders. Wil je je eetbuien helemaal voorkomen dan kun je het beste werken aan de oorzaken van je eetbuien. Maar wil je nu alvast stappen zetten in het ombuigen van de eetdrang zelf en zo het aantal eetbuien verminderen, dan is het Eetbui Spiekbriefje daar perfect voor! 

Zenuwstelsel

Wist je dat jouw zenuwstelsel invloed heeft op het wel of niet krijgen van een eetbui wanneer je een eetdrang voelt opkomen? En wist je dat er manieren zijn om je zenuwstelsel te beïnvloeden? Hoe dat werkt, leer ik je in de bijbehorende video en info-blad.

Een eetdrang veroorzaakt spanning en spanning vergroot de kans op een eetbui. Je zenuwstelsel kalmeren, helpt dan ook in het voorkomen dat je een eetbui krijgt. Dat is precies waar het spiekbriefje over gaat.

Leg eens uit…

Hoe werkt dat spiekbriefje dan precies?

Goeie vraag! Het alleen in je bezit hebben van een spiekbriefje heeft natuurlijk geen effect. In de bijbehorende video en info-blad leg ik je uit wat er met je zenuwstelsel gebeurt als je een eetdrang voelt opkomen. En ik leer je welke oefeningen helpend zijn om jezelf te kalmeren zodat de eetdrang kan afnemen.

Het spiekbriefje is klein zodat je die altijd bij je kunt dragen, bijvoorbeeld in je portemonnee of telefoon. Dan heb je het altijd bij de hand als je een eetdrang voelt aankomen en zo help ik je stap voor stap door de eetdrang heen. De eetdrang kan ervoor zorgen dat je geen idee meer hebt wat je kunt doen, dus het spiekbriefje is je houvast: letterlijk je spiekbriefje!

Het spiekbriefje met bijbehorende video & info-blad kost slechts € 8,- (dat is inclusief verzending)

Het grip op je eetbui spiekbriefje is een effectieve eerste stap
naar een eetbuivrij leven!
Anna-van-den-Berg-Eetbuipraktijk

Hoe zou het voelen als…

Je altijd een spiekbriefje bij je kunt dragen zodat je weet wat je kunt doen om je eetdrang om te buigen naar een bewuste (eet)keuze

Je bewust kunt toegeven aan je eetdrang, maar ook kunt stoppen wanneer jij dat wilt

Je het aantal eetbuien kunt verminderen door slechts 1 vaardigheid aan te leren?

Je hiermee al grip krijgt over je eetgedrag en je beseft dat dit slechts het begin is?

Drie onderdelen

Wat krijg je bij de aanschaf van het spiekbriefje?

Het Grip op je Eetbui Spiekbriefje bestaat uit 3 onderdelen. Allereerst is dat een video (21 min.) waarin ik je uitleg geef over:

de werking van je zenuwstelsel (gewoon in Jip en Janneke taal)

de invloed van je zenuwstelsel op het ontstaan én het tegengaan van eetbuien

verschillende helpende oefeningen om je zenuwstelsel te kalmeren waardoor de kans dat je eetdrang eindigt in een eetbui heel klein wordt

wat je kunt doen nadat je je zenuwstelsel hebt gekalmeerd zodat je een (eet)keuze kunt maken die goed voelt voor jou op dat moment

Daarnaast ontvang je natuurlijk het spiekbriefje (zo groot als een visitekaartje). Het wordt per post thuis gestuurd. Hierop staan de stappen die je door een eetdrang heen helpen.

Op het spiekbriefje staan de oefeningen die ik in de video aan je heb uitgelegd. Omdat het spiekbriefje klein is, kun je het makkelijk in je portemonnee of telefoon bewaren zodat je het altijd bij de hand hebt.

Wanneer je een eetdrang voelt aankomen, pak je het spiekbriefje erbij zodat je precies weet wat je kunt doen.

Naast de video heb ik de informatie verwerkt tot een info-blad. Je kunt dus ook alles nog eens op je gemak terug lezen.

Het is belangrijk dat je goed begrijpt waarom de oefeningen effectief zijn. Door te begrijpen welke rol je zenuwstelsel speelt in het ontstaan én tegengaan van eetbuien, snap je het principe achter de oefeningen en wordt het ook logisch om ermee aan de slag te gaan.

Het spiekbriefje is slechts het hulpmiddel voor in het moment zelf.

Over mij

Hoi! Ik ben Anna

Ik help vrouwen met eetbuien om weer grip te krijgen op hun eetgedrag zodat zij een gezonde en ontspannen relatie met eten kunnen ontwikkelen en weer lekker in hun vel zitten.

Ik ben gediplomeerd diëtist en ACT therapeut en heb me verdiept in de psychologie van eetgedrag en Intuïtief Eten. Ik combineer dan ook verschillende methoden om effectief eetbuipatronen te doorbreken. Ik gun het iedereen om rust te ervaren rondom eten en om ervan te kunnen genieten zonder schuldgevoel!

Wil je meer over mij lezen?

Heb je een vraag? Neem gerust contact met mij op! Laat een berichtje achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Gratis waardevolle adviezen

Vul je e-mailadres in en ontvang gratis mijn E-book vol waardevolle informatie en adviezen. Tevens ontvang je zo af en toe een mailtje die jou kunnen helpen om je eetbui patronen te doorbreken.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zoals beschreven in mijn privacyverklaring.

Heb je vragen?

Kennismaken

Voel je welkom! Ik maak graag kennis met je en beantwoord al je vragen. Online begeleiding is ook mogelijk. Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.