Vrij van Eetbuien

Online begeleiding

Met persoonlijke online begeleiding doorbreek je jouw eetbui patronen en ontwikkel je een gezonde relatie met eten en jezelf

Vrij van Eetbuien Programma met online begeleiding

Wil je werken aan je eetbui patronen en een gezonde relatie met eten ontwikkelen?

Heb je mijn webiste bekeken en wil je aan de slag met het Vrij van Eetbuien Programma, maar niet fysiek in Broek op Langedijk?

Dan is online begeleiding de uitkomst!

Het programma is precies hetzelfde maar dan is al het contact online via beeldbellen, gewoon bellen, email en WhatsApp.

Dit betekent dat je vanuit huis dit programma kunt volgen en dat is wel zo praktisch. Op deze manier maakt het niet uit waar je woont, je kunt altijd met mij werken aan je eetgedrag en je eetbuien overwinnen!

Wil je uitgebreide informatie over de inhoud van het Vrij van Eetbuien programma? Lees daar dan hier meer over.

Op deze pagina leg ik uit hoe de online begeleiding er uitziet en vertel ik beknopt de inhoud van het programma.

 

Opbouw

Vrij van Eetbuien Programma

online

  • Gratis online kennismakingsgesprek om te bepalen of ik de juiste persoon ben voor jouw hulpvraag en om te voelen of er een wederzijdse klik is
  • Online startgesprek waarbij je vooraf een vragenlijst invult. Tijdens dit gesprek zal je beter begrijpen waarom je eet zoals je eet
  • 7-10 individuele videogesprekken om de oorzaken van jouw eetbuien stuk voor stuk te behandelen. We zullen de verdieping opzoeken, jouw ervaringen bespreken en telkens de volgende stappen bepalen
  • Het totale programma bevat ongeveer 9-10 uur begeleiding. Maar om eerlijk te zijn, zit ik niet zo op de tijd. Ik wil dat je met voldoende zelfvertrouwen dit traject kan afsluiten
  • Digitale modules vol met info, oefeningen, dagboekjes en reflectievragen zodat je tussen de gesprekken door stappen blijft zetten en tot nieuwe inzichten blijft komen
  • Contact via beeldbellen, gewoon bellen, email en/of WhatsApp voor vragen tussendoor en support

“Anna is een heel prettige collega om mee samen te werken, zeer deskundig als diëtist met veel ervaring. De combinatie van haar rol als ACT therapeut en diëtiste zie ik als heel waardevol voor haar cliënten. Anna heeft altijd een luisterend oor en is zeer empathisch en betrokken. Deze holistische benadering die ze hanteert in haar werk maakt haar uniek in haar vakgebied.”

Review van Manja op den Camp (Psychologie Praktijk Zuid)

werken aan eetbuivrij leven

Beknopt de inhoud van de modules

Invloed van gedachten en je verstand gaat over de impact van je gedachten op het krijgen van mentale eetbuien en hoe je dit kunt voorkomen

Voorkom een fysiek gemis of tekort gaat over het belang van een stabiel eetpatroon met voldoende fysieke en mentale verzadiging om fysieke eetbuien te voorkomen

Omgaan met lastige emoties staat in het teken van het werken aan een effectieve emotieregulatie waardoor eten niet langer nodig is als copingsmechanisme

De invloed van diëten gaat over hoe diëten eetbuien veroorzaken en hoe je langzaam afscheid kunt nemen van de dieetcultuur zodat je kunt werken aan een gezonde relatie met eten

Hormonen kunnen ons eetgedrag behoorlijk beïnvloeden. In deze module leer je hoe je hier mee om kunt gaan 

In de module disbalans werk je aan een goede balans op verschillende gebieden zodat eten niet nodig is als compensatie

Goede zelfzorg is essentieel bij het overwinnen van eetbuien. Deze module gaat over fysieke behoeftes herkennen en respecteren

In de module positiever lichaamsbeeld werk je aan een gezonde relatie met je lichaam en jezelf. Zolang je je lichaam blijft afkraken en veroodelen zal je altijd last blijven houden van eetbuien

 

Deze modules gaan allemaal voor een speficiek onderwerp. In de meeste gevallen zal je niet alle modules hoeven te doorlopen.

Voor meer informatie over de inhoud van de modules verwijs ik je naar de pagina: Vrij van Eetbuien Programma.

 

“Vanaf het eerste gesprek voelde ik mij erg op mijn gemak bij Anna. Zij is een rustig persoon die doelgerichte vragen stelt, een goed inlevingsvermogen heeft en probleemoplossend te werk gaat. Ik ben Anna enorm dankbaar voor de manier waarop zij mij geholpen heeft. Ik gun iedereen een Anna!”

Review van Lieke

maximaal resultaat

Jouw investering

Het is belangrijk dat je naast geld, vooral in tijd en energie wilt investeren. Je zet de stap om definitief af te rekenen met je eetbuien. Echt super! Maar het gaat natuurlijk niet vanzelf. Het kost tijd en energie. We gaan samen gemiddeld 6 maanden aan de slag.

Om het maximale uit het programma te kunnen halen, raad ik je aan om naast onze gesprekken lekker veel zelf te gaan oefenen met de tools die ik je aanreik. Zo kun je goed ervaren wat het voor je doet. De grootste groei vindt plaats door gebruik te maken van de oefenmomenten in je dagelijkse leven. Samen kunnen we daar online op reflecteren en zo kun je flinke stappen zetten. Maak daar dus echt gebruik van. Uiteindelijk doe je dan een investering waar je de rest van je leven profijt van hebt en is het elke cent meer dan waard!

Deelname aan Vrij van Eetbuien programma met online begeleiding bedraagt eenmalig € 797,-

Betalen in 3 termijnen is ook mogelijk (3x € 280,-). 

Wil je liever gebruik maken van losse consulten? Mijn uurtarief is €82,50.

Niet goed? Geld terug!

Ik sta volledig achter mijn programma. Als mijn aanpak niet bij jou lijkt te werken, kun je binnen 2 maanden stoppen en krijg je je geld gewoon terug.

“Heb je wel eens uitgerekend hoeveel geld je al hebt uitgegeven aan eetbuien en/of diëten? Met deelname aan dit programma, kun je die kosten (en frustratie) in de toekomst in ieder geval besparen!”

Na alle inspanningen zijn dit:

Jouw resultaten

Je hebt grip op je eetgedrag en weet precies wat je kunt doen om eetbuien te voorkomen. Dit is een leerproces waarin je steeds beter zult worden.

Je ontwikkelt een gezonde relatie met eten met een stabiel eetpatroon. Je luistert naar je honger- en verzadigingssignalen en kiest voor producten die jou fysieke en mentale verzadiging geven. 

Je hebt afscheid genomen van de dieetcultuur omdat je inziet hoe ze jouw eetgedrag en gewicht beïnvloeden. Je kunt steeds vaker van lekker eten genieten zonder schuldgevoel. 

Je begrijpt hoe jouw verstand invloed heeft op het krijgen van eetbuien en je weet hoe je op die momenten afstand kunt nemen van je gedachten om keuzes te kunnen maken die goed voor jou zijn.

Je kunt je emoties beter reguleren waardoor je eten niet meer als copingsmechanisme nodig hebt.

Je werkt aan een betere balans: je luistert beter naar je behoeftes en passende zelfzorg is daardoor een logisch gevolg. Daarnaast ontwikkel je een positiever lichaamsbeeld en groeit jouw zelfwaarding.

Over Anna

Waarom zou je voor mij kiezen?

Door mijn unieke achtergrond als diëtist en ACT therapeut, mijn persoonlijke interesse in eetgedrag en de drive om steeds te blijven leren, heb ik dit effectieve traject kunnen samenstellen. Ik combineer verschillende methoden om de eetbuien op alle oorzaken aan te pakken. Hierdoor komen stukjes van ACT, Intuïtief Eten, de psychologie van eetgedrag en diëtetiek afwisselend aan bod.

Daarnaast wordt mijn uitstraling ervaren als vertrouwd, veilig en oprecht. Ik creëer een setting waarin jij jezelf kunt zijn en je niet hoeft te schamen voor je eetgedrag. Hierdoor kun je in alle openheid aan jezelf werken en dat brengt jou naar het resultaat dat je wilt: een leven zonder eetbuien en een gezonde en ontspannen relatie met eten!

Gratis waardevolle adviezen

Vul je e-mailadres in en ontvang gratis mijn E-book vol waardevolle informatie en adviezen. Tevens ontvang je zo af en toe een mailtje die jou kunnen helpen om je eetbui patronen te doorbreken.

Ik ga zorgvuldig met je gegevens om zoals beschreven in mijn privacyverklaring.

Heb je nog vragen?

Laten we dan even in contact komen. Stel mij al je vragen en vertel mij waar je tegenaan loopt. Ik zal je vertellen hoe het Vrij van Eetbuien online programma in elkaar zit en wat jij van mij kunt verwachten. Zo heb je ook een beeld van wie ik ben en voel je gauw genoeg of ons contact prettig aanvoelt. Daarna kun je beslissen of mijn online begeleiding bij jou past of niet. Het gesprek is gratis en vrijblijvend dus geen zorgen je zit nergens aan vast.

Heb je vragen?

Kennismaken

Voel je welkom! Ik maak graag kennis met je en beantwoord al je vragen. Online begeleiding is ook mogelijk. Laat je gegevens achter en ik neem snel contact met je op.