EetbuiPraktijk

Ga gelijk aan de slag!

Liefs  Anna

Waardevol E-book waarin ik aan je uitleg hoe eetbuien kunnen ontstaan en deel ik adviezen waar jij zelf mee aan de slag kunt gaan. Gratis te downloaden.

Wil je graag weten welke oorzaken bij jou eetbuien veroorzaken zodat je doelgericht kunt werken aan je eetgedrag? Dan is wellicht de inzicht sessie iets voor jou. Gratis en vrijblijvend!

Als je snel eetbuien wilt verminderen en het fijn vindt om hier zelfstandig mee aan de slag te gaan, dan is het Grip op je eetbui Spiekbriefje daar perfect voor! Voor slecht €8,- leer ik je met een video en info-blad hoe je grip krijgt op je eetdrang zodat deze niet hoeft te eindigen in een eetbui.

Doe je mee met de Workshop: Eetbuien en de invloed van ons verstand? De workshop duurt 1,5 uur en kost €17,- Hieronder vind je meer info.

Gaan we samen 6 maanden aan de slag met het Vrij van Eetbuien Programma om voor eens en altijd af te rekenen met je eetbuien? Je kunt kiezen voor begeleiding in mijn praktijk of online via beeldbellen. Het programma kost €797,- Lees er alles over.

Meer lezen over eetbuien? Check mijn blogs.

Heb je een andere vraag of zou je graag willen kennis maken? Stuur mij een berichtje en ik neem contact met je op.